Creativity.ua виповнився 1 рік!

НовиниCreativity.ua виповнився 1 рік!

Creativity.ua виповнився 1 рік!

Коли рік тому наша команда перезапускала Reklamaster.com в Creativity.ua, ми знали, що нас чекає непростий період росту і розвитку. Ми були до нього готові, у нас було безліч ідей, які нам нетерпілося вже почати втілювати.

Через місяць після старту роботи Creativity.ua світ накрила ковідна пандемія, яка змусила всіх і кожного замкнутись у своїх домівках, перенести роботу і спілкування в онлайн, увімкнути режим «очікування» на невизначений термін. У всіх сферах життя.

Втім, це не похитнуло нашої впевненості в тому, що ми будемо дотримуватися обраного вектора у прагненні стати медіа №1 для українського креатора. Ми розширили наші тематики, висвітлюючи новини не лише зі сегменту креативних комунікацій, а й зі всіх сегментів креативних індустрій. Ми прагнемо рівномірно наповнювати контентом кожен сегмент. І не збираємось зупинятися.

Ми щасливі зберегти нашу команду у ці турбулентні часи. Адже можна відмовитися від ідей і амбітних планів, але не можна уявити медіа без людей, які стоять за цими ідеями та амбіціями.

 

Тож спільно нам вдалося досягнути перших результатів для Creativity.ua:

Подкаст «Креативний дайджест». П’ятничний збірник найгарячіших новин, думок та історій зі сторінок наших медіа-партнерів. Між іншим, сьогодні вже вийшов 25 випуск. Перейти в розділ можна за цим посиланням.

Спецрозділ LIONS Live. 2 хвилі онлайн-заходу LIONS Live від організаторів «Каннських левів» звучали на фоні редакції: щодня ми переглядали онлайн-трансляції, збираючи найцікавіше та найкорисніше для українських креаторів – кейси креативних комунікацій, поради та інсайти від лідерів провідних креативних агентств і світових брендів та актуальні новини. Перейти в розділ можна за цим посиланням.

Спільний проєкт Відкритого Університету U, Культурного Хабу та Creativity.ua «Філософський Сад». У серії подкастів і лонгрідів (21 подкаст і 42 лонгріди – 21 українською і 21 російською) зібрали унікальний зріз думок експертів із різних креативних індустрій про культурний код, про те, як знайти спільну мову між людьми з різних секторів креативної економіки, що відрізняє людину бізнесу від людини мистецтва та що їх об’єднує. Перейти в розділ можна за цим посиланням.

Та найцінніше — ми раді підтримати десятки культурних та креативних проєктів, відкривати нові імена в українських креативних індустріях та примножувати партнерства, в основі яких спільні цінності.

Дякуємо кожному партнеру та експерту, які писали і продовжують писати для creativity. Ви надихаєте нас створювати більше та якісніше.

Команда CreativityUA ❤️

 

Наверх

Робимо життя креаторів цікавішим, роботу – ефективнішою, а взаємодію із колегами – легшою та продуктивнішою

Контакти

м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4

+380 44 221 61 31

[email protected]

Соціальні мережі