LIONS підтримують Україну. Офіційна заява

НовиниLIONS підтримують Україну. Офіційна заява

LIONS підтримують Україну. Офіційна заява

Офіційне представництво LIONS в Україні звернулося до оргкомітету міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions із вимогою припинити прийом конкурсних робіт від учасників із Росії та Білорусії. А також заборонити делегатам цих країн відвідувати фестиваль. 

Нижче опубліковано офіційну відповідь-позицію LIONS:

Наводимо заяву в перекладі на українську:

Сьогодні ми стоїмо пліч-о пліч із нашими друзями в Україні, нашими численними партнерами в світі, а також тими колегами-громадянами Росії, які рішуче виступають проти дій російського уряду.

Незважаючи на наше бажання відзначати креатив звідки б він не надходив, ми вирішили не приймати заявки чи делегації від російських організацій у Cannes Lions або пов’язані з ними програми нагород.

Також в якості негайної реакції Ascential і LIONS зроблять значну пожертву гуманітарним благодійним організаціям, які працюють у постраждалому регіоні.

Крім того, хоча ми розуміємо, що це скоріше демонстраційний жест, ми безкоштовно прийматимемо на офлайн-фестивалі українських креаторів, які зможуть відвідати Cannes Lions. Також буде здійснюватися повернення коштів за подані нагороди українським агентствам.

На платформі LIONS створено окремий каталог робіт на підтримку постраждалих членів творчої спільноти. Ми заохочуємо світову спільноту всіяко та підтримувати наших друзів у ці неспокійні часи. Члени нашої спільноти, які постраждали, можуть створити тут свій профіль.

В цей надзвичайно важкий час наші думки сьогодні разом з народом України та інших постраждалих членів креативної спільноти.

 

 

Наверх

Робимо життя креаторів цікавішим, роботу – ефективнішою, а взаємодію із колегами – легшою та продуктивнішою

Контакти

м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4

+380 44 221 61 31

[email protected]

Соціальні мережі