ІV Форум креативних індустрій: висновки трьох днів креативу та інновацій

ІV Форум креативних індустрій: висновки трьох днів креативу та інновацій

19-21 вересня в UNIT.City та Academy DTEK відбулася найкреативніша бізнес-подія осені – IV Форум Креативних Індустрій. Цього року Форум пройшов під загальним гаслом «Креативний клас. Автопортрет».

 

Форум Креативних Індустрій – це подія, яка із 2015 року об’єднує активних та небайдужих творчих людей з метою обговорення актуальних та нагальних тем із сегментів: бізнес, маркетинг та комунікації, дизайн, кіно і шоу-бізнес, медіа, технології та стартапи, соціальні ініціативи, освіта тощо. Саме тут утворюються неймовірні за інших умов креативні колаборації, що переростають в амбітні та успішні проекти. 

 

Насичена програму Форуму розподілена на три тематичних дні: 

19 вересня день перший. Cпікери розповідали про важливість креативу та інновацій в найрізноманітніших галузях та сферах. Доповіді, які підкреслювали, чому креативні та інтелектуальні індустрії – найефективніша інвестиція наступного десятиліття. Виступи, які надихнули створювати якісний культурний продукт, впроваджувати інновації, ініціювати дієві комунікаційні кампанії заради змін та добра. Паралельно у залі скрінінгів Cannes Lions – історії, які розповідають бренди, кейси, які стимулюють творити і змінювати цей світ. 

Детальніше щодо тем, які розкривали спікери першого дня Форуму: https://creativity.in.ua/iv-forum-kreatyvnyh-industrij-den-pershyj/ 

20 вересня день другий. Натхненна культурна п’ятниця. Безлімітний перегляд кейсів Cannes Lions за ціною квитка в кіно на двох. Зона міжсекторального спіддейтингу, де можна було знайти партнерів-однодумців із суміжної індустрії. Або ж разом піти на кастинг і спробувати себе у новій креативній ролі. І все це під сучасну музику та живе спілкування з зірками та взірцями нашого культурного простору. 

Ключові інсайти другого дня: https://creativity.in.ua/iv-forum-kreatyvnyh-industrij-den-drugyj/ 

21 вересня день третій. День підсумків на Форумі Креативних Індустрій. Інсайти, результати досліджень, реалізовані кейси і практичні рішення із брейнсторм-сесій та панельних дискусій. Ще більше корисної інформації і можливостей для навчання, серед яких – нова зона Growth із майстер-класами партнерів. Ще одна добірка кейсів Cannes Lions для мотивації до створення нового. Завершувався третій день спільною вечіркою із відвідувачами CG-event.

Підсумки Форуму, підкреслені експертами третього дня: https://creativity.in.ua/iv-forum-kreatyvnyh-industrij-den-tretij-kreatyv-yak-okremyj-vsesvit/ 

Наверх

Робимо життя креаторів цікавішим, роботу – ефективнішою, а взаємодію із колегами – легшою та продуктивнішою

Контакти

м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4

+380 44 221 61 31

[email protected]

Соціальні мережі