Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2022 та 2023 років

НовиниКультурні відносини України та ЄС: підсумки 2022 та 2023 років

Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2022 та 2023 років

Бюро Програми ЄС “Креативна Європа” в Україні запрошує на міжнародну конференцію-шоукейс «Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2022 та 2023 років»

07 грудня у Києві відбудеться Міжнародна конференція-шоукейс «Культурні відносини України та ЄС: підсумки 2022 та 2023 років», організована Бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні.

Мета конференції-шоукейсу: підведення підсумків 2022 та 2023 років програми ЄС «Креативна Європа», зокрема успіхів українських організацій в ній. 

Під час конференції відбудеться презентація успішних українських проєктів, підтриманих «Креативною Європою» за останні роки. Ви дізнаєтесь з чого починалося їх знайомство з «Креативною Європою», яким чином вони подавали грантову заявку, де знаходили та як комунікували з міжнародними партнерами та з які труднощі здолали на своєму шляху до отримання гранту та втілення проєкту. 

Окрему увагу буде приділено актуальним можливостям програми ЄС «Креативна Європа». Ви дізнаєтесь, які конкурси у програмі відкриті станом на зараз та в яких з них можуть брати участь заявники з України. 

В програмі заходу передбачений нетворкінг, під час якого ви зможете поспілкуватися з командами успішних українських проєктів «Креативної Європи», а також обмінятися контактами з представниками культурних та креативних секторів України. 

Запрошуємо до нас на конференцію представників культурних та креативних секторів України, бізнесу, громадських організацій та державних установ, індивідуальних митців, які зацікавлені в пошуку фінансової підтримки для своїх культурних проєктів та ініціатив та планують подавати грантову заявку на конкурси програми ЄС «Креативна Європа». 

Участь у заході є безкоштовною. 

Щоб відвідати захід, необхідно зареєструватися до 04 грудня включно за посиланням: https://forms.gle/BwC4vsgd6jQMqGaX6

Місце проведення заходу вміщує обмежену кількість осіб, тому всім відібраним учасникам ми надішлемо підтвердження їх участі. 

 

Бюро не компенсує ваші витрати на проїзд та проживання. Якщо вам потрібне офіційне запрошення для оформлення відрядження, просимо повідомити, написавши листа на нашу пошту [email protected]. Просимо не чекати підтвердження, а надсилати запит заздалегідь.

З безпекових причин локація заходу буде повідомлена всім відібраним учасникам напередодні проведення заходу. 

Інформаційний партнер заходу: Creative Industries Association of Ukraine (Асоціація Креативних Індустрій України) — громадська спілка, чия діяльність спрямована на розвиток креативних індустрій в Україні та популяризацію українських креаторів на міжнародних ринках.

“Креативна Європа” – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного та аудіовізуального секторів. Метою програми є захист, розвиток та промоція європейського культурного та мовного розмаїття та спадщини, а також підвищення конкурентоспроможності та економічного потенціалу сектору культурних та креативних індустрій, зокрема аудіовізуального. Україна стала учасницею програми у 2016-му році. З того ж часу українські заявники можуть отримувати грантову підтримку у понад 30 різних конкурсах. Загальний європейський бюджет програми 2021-2027 років складає 2,44 млрд євро. Наразі програма працює у 40 країнах.

В Україні постійно працює Національне бюро програми, яке надає консультаційну підтримку українським заявникам та поширює актуальну інформацію про програму. 

 

Контакти Бюро в Україні: 

https://creativeeurope.in.ua

[email protected]

Telegram-канал: https://t.me/creativeeuropeua

Наверх

Робимо життя креаторів цікавішим, роботу – ефективнішою, а взаємодію із колегами – легшою та продуктивнішою

Контакти

м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4

+380 44 221 61 31

[email protected]

Соціальні мережі