Ukrainian Creative Stories 2024 : новий фестивальний сезон

НовиниUkrainian Creative Stories 2024 : новий фестивальний сезон
Ukraine Creative Stories

Ukrainian Creative Stories 2024 : новий фестивальний сезон

Ukrainian Creative Stories 2024: національні та міжнародні рекламні фестивалі оголошують про початок нового сезону.

Починається новий сезон Ukrainian Creative Awards 2024, стартують головні рекламні фестивалі креативності України: Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of та новий конкурс цифрової реклами MIXX Awards Ukraine. Прийом робіт відкрито на платформі creative-stories.com.ua

Вперше з початку повномасштабної збройної агресії Всеукраїнська рекламна коаліція відкриває одночасно прийом робіт на всі фестивалі Ukrainian Creative Awards:

В новому сезоні конкурсні програми представлять ряд нововведень та широкі можливості для участі й перемоги найрізноманітнішим гравцям рекламного ринку та іншим представникам креативної спільноти.

Цього року вперше до конкурсної частини додається MIXX Awards Ukraine – новий конкурс ринку цифрової реклами, що проходить під егідою IAB Україна. MIXX Awards щороку проводиться IAB на глобальному, європейському та локальних рівнях. А тепер він проходитиме і в Україні. В рамках конкурсу відзначатимуться унікальні цифрові маркетингові кампанії, які поєднують креативність та ефективність.

Ще одне нововведення. Прийом робіт на всі чотири фестивалі буде здійснюватися через єдину платформу – сайт creative-stories.com.ua, який розробила агенція CF.Digital. Тепер достатньо завантажити конкурсну роботу один раз, а далі її можна мультиплікувати в інші категорії та на інші конкурси.

Фестивалі пройдуть в рамках Ukrainian Creative Stories (UCS) та завершаться нагородженням 30 і 31 травня 2024 року. Генеральний партнер UCS 2024 – Нова Пошта, яка доставляє перемоги.

Реакції створюють емоції, емоції творять історії – слоган Ukrainian Creative Stories 2024. Адже UCS відзначить креативні історії, які провокують потужні викиди гормонів і завдяки силі рекламної комунікації змінюють на краще цілий світ. Ідею та айдентику для UCS 2024 розробила агенція Publicis Ukraine.

Окрім конкурсних програм, UCS включає частину Stories: 30 та 31 травня пройдуть різноманітні семінари, панельні дискусії, творчі зустрічі, інсталяції, виставки тощо – все, що допомагає краще розуміти процеси й тенденції індустрії.

Головні дати:

  • Early Birds Deadline – 1 березня
  • Regular Deadline – 1 квітня
  • Last Minute/Final Deadline – 26 квітня
  • Суддівство – 6-15 травня
  • Оголошення переможців – 30 і 31 травня

Нагадаємо, що Київський Міжнародний Фестиваль Реклами, ADC*UA Awards, Ukrainian Design: The Very Best Of і MIXX Awards Ukraine входять до Національного рейтингу креативності та майстерності України.

Покажи свої креативні історії!

Реєструй свої креативні роботи на Ukrainian Creative Awards 2024 та отримуй бажану порцію емоцій.

 

Наверх

Робимо життя креаторів цікавішим, роботу – ефективнішою, а взаємодію із колегами – легшою та продуктивнішою

Контакти

м. Київ, вул. Золотоустівська, 10-12, офіс 4

+380 44 221 61 31

[email protected]

Соціальні мережі